Täällä sitä yksin kökötetään. Esikoinen pelaamassa pesäpaloa (yllätys, yllätys) ja Kuopus pyöräilemässä. Työkaveri toi tänään 150l jätesäkin vaatteita Kuopukselle, maksoin niistä 25 euroa. Pojan kanssa tutkittiin sisältöä ja heti piti saada päälle punainen huppari missä on selässä kotkan kuva. Paljon hyvää käyttövaatetta.

Työterveyshoitajalla sitten kävin tänään. Syömättömyys onnistui hyvin, ei alkanut heikottamaan. Onhan tässä tätä vararavintoa...Verikokeen ottaminen oli vaan vähän tuskan takana. Sairaanhoitaja ei siinä oikein onnistunut, kokeiltiin sitten makuullaankin mutta ei löytynyt suonia, ei. Sitten haki kollegan apuun ja yhdessä etsivät ne suonet. Muistan aikanaan neuvolassa tarveydenhoitajalla oli välillä ongelmia saman asian kanssa. Monta kertaa piti käydä labrassa ammattilaisen käsittelyssä.

Esikoinen saapui kotiin ja silmät on ihan punaisena. Allergia jyrää. Se on taas näiden kauniiden kelien ansiota...Silmätipoista mainitsin pojalle ja hän huusi EI EI. Mutta kyllä se vaan on pakko niitä laittaa. Vaikuttavat sitten yöllä. Ja aamulla uudestaan...

Nyt pitää mennä juttelemaan Esikoisen (ja kaverin) kanssa.