Joo. Kuopus tuli eilen kipeäksi. Soitti koulun jälkeen että jalkoja särkee. Sitten kun mies oli mennyt kotiin ja mitannut kuumeen sitä oli 38 astetta. Särkylääkkeellä se kyllä laski. Aamulla poika ei sitten mennyt kouluun, kuumetta ei ole. Jos kuume ei tänään nouse niin huomenna sitten kouluun ja töihin.

Yöllä ja aamulla tuli reippaasti lunta, melkein parikymmentä senttiä. Suojalunta. Esikoinen kyllä lähti pyörällä kouluun mutta varasi aikaa koulumatkaan (kun minä pakotin...).

Eilen Esikoinen oli kavereiden kanssa koko illan. Kun joutui NIIN monta päivää olemaan erossa. Koulusta kuului huonoja uutisia. Heillähän on tämän vuoden ollut sijainen kun oma opettaja on muissa töissä. Ja se oma opettaja on paras ope ja alunperin hänen piti palata opettamaan sitten syksyllä kutosluokkaa. Mutta nyt opettaja saikin vakituisen paikan muuaalta eikä siis palaakkaan syksyllä kouluun. Ja se on pojan mielestä tosi huono juttu. Eihän se ole kiva että opettaja vaihtuu nyt joka vuosi. Mutta eihän sille mitään mahda.

Kohta lähdetään terveyskeskukseen sairaanhoitajan juttusille. Pitää ensin käydä auto kaivamassa esiin.