Joo, käytiin tänään poikien kanssa. Hankintalistalla oli matkalaukku ja molemmille pojille talvitakit. Löysimme kaikki. Esikoisen takkia ei meinannut löytyä. Ensimmäistä kertaa eksyimme Jim & Jill kauppaan josta se takki sitten löytyi. Alennusta oli -30 % mutta vieläkin sille jäi kiitettävästi hintaa. Esikoisen kaveri oli mukana, käytiin Mäkkärillä syömässä. Kieltämättä iski jouluruokien jälkeen. Ja raketteja!! Kuopukselle hankittiin junioripaketti ja Esikoinen osti kiitettävästi kaikenlaista pamahtelevaa. Toivotaan että on kaikki ruuminosat jäljellä vielä maanantainakin! Mutta kun mä tykkään itsekkin noista paukuista, säälittävää...

Luulin että Mies menee tänään töihin, petkutti minua. Huomenna soi kello 05.15. Toivottavasti lähtee hiljaa. On meinaan tämä lomarytmi päällä meillä. On sitten arkeen palaaminen tosi työlästä ensi tiistaina. Ei ajatella sitä vielä.

Tein kinkkukiusausta tänään, paistoin vielä pellillisen joulutorttuja, menevät niin hyvin kaupaksi.

Tulostin meitin lentoliput tänään. Muutenkin netistä tutkin noita matkajuttuja. Kaikenlaisia keskustelupalstoja missä kukin kertoo kokemuksistaan. Luin mm. että meitin hotellin kaupasta ei kannata ostaa mitään ja neuvottiin parempaan paikkaan. Luin että yöt saattavat olla kylmät ja varkaita on liikkeellä. Kyllä netti avartaa!