Joo, täällä on ollut hiljainen viikko. Ei ole ollut paljon voimia mihinkään "ylimääräiseen" työpäivien jälkeen. Töitä on tullut tehtyä kuusi pitkää päivää. Päivien tuntimäärä kasvoi koko ajan, eilen sitten 11,5 tuntia. Joo. Ja kun se on sitä juoksua paikasta toiseen kamalalla kiireellä. Ehtiikö tehdä, ehtiikö tehdä kunnolla, riittääkö tavarat...

Äiti, onko sulla huomenna töitä? Kysyi Kuopus illalla. Oli iloisen näköinen kun vastasin ettei ole. Viikolla lähdin töihin kun poika nukkui ja sitten illalla väsyneenä kotiin.

Esikoisen leiri on ohi. Tulikin jo perjantaina kotiin kun viimeinen peli oli lauantaina aamulla täällä omalla paikkakunnalla. Kovasti poika leirillä olosta tykkäsi. Pelit nyt menivät huonosti mutta pääasia tuntui olevankin siinä että sai pelata. Väsynyt poika kyllä oli. Rankka viikko takana. Tänään varmaankin nukkuu puolillepäivin.

Tiistaina "karkasin" töistä vähän aikaisemmin ja kävin katsomassa yhden poikien pelin. Uudet, hienot peliasut oli pojilla päällä. Pelin jälkeen Esikoinen näytti majapaikkansa. En nyt ihan sisälle asti päässyt mutta ovelle...Poika tuntui olevan ihan innoissaan siitä kun siellä kävin. Hassua nähdä oma lapsi muiden aikuisten kanssa keskustelevan ja vielä kun se keskustelu sujuu ihan mallikkaasti...Koulussa välillä saa ihan toisenlaisen kuvan. Mutta kova on innostus pesäpalloon vieläkin ja uutta leiriä jo odotellaan kovasti.

Lomalla meillä menikin miehen kanssa "hyvin". Niin, minä tein kaikki hommat ja olin lasten kanssa melkein koko ajan. Nyt sitten kun työt alkoi ja miehen "pitää" osallistua tähän juttuun niin enään ei niin hyvin menekkään. Eikä se tästä kamalasti helpotu koko kesänä. Semmoista tää on.