Kyllä tämä netissä pyöriminen on kätevää. Juuri äsken tilasin Anttilasta vaikka mitä. Eskarille kaksiosaisen toppapuvun, itselleni yöpaidan ja t-paidan ja kummitytölle yöpuvun joululahjaksi. Oli melko hyviä tarjouksia, kannattaa käydä katsomassa!

Tänään tein muitakin edullisia ostoksia. Töistä tullessa poikkeisin Seppälässä (taas) missä oli -20 % alennuksella kaikki tuotteet. Itselleni en ostanut mitään. Eskari sai sukat ja sormikkaat, mies kauluspaidan ja Esikoinen setin alushousuja. Esikoinen on vajaa 160cm pitkä ja jalankoko 41, ikää siis 11v. Taitaa kohta ohittaa pituudessa minut, no vielä vähän aikaa kestää, olen 174cm pitkä. Esikoinen on syntymästään lähtien ollut isokokoinen, painoi 5 260 syntyessään ja pituutta oli 56cm. Meidän suvussa syntyy isoja poikia. Eskari oli "vaan" 4 400 painoltaan ja 54cm pituudeltaan. Esikoiselle ei meinannut sairaalan vaatteet mahtua. Piti etsiä niitä kaikkein uusimpia jotka eivät olleet pesussa kutistuneet.

Mies töissä koko viikonlopun.

Tänään lämmitti kovasti syntymäpäiväkortti jonka sain tädiltäni. En ole ollut häneen yhteydessä pitkiin aikoihin, viimeksi olen nähnyt 6 vuotta sitten. Kortin lisäksi kuoressa oli pieni kirje jossa hän pyysi kovasti käymään. Muisteli pääsiäistä 40 vuotta sitten jolloin minä ja serkkuni synnyttiin. Liikuttava kirje. Ehkä sukulaisiinkin pitäsi olla yhteydessä. Mutta on matkaa. Huono selitys. Sitä on vaan kaikkea muuta. Arki kuluu tässä työn ja kodin välillä melko tiiviisti. Tuntuu että aikaa ei jää. Mutta kyllähän sitä ihminen löytää aikaa sille mitä haluaa tehdä. Ehkä minä en vaan halua pitää yhteyttä sukulaisiin. Ehkä.

Nyt näkemään unia!