Väsyttää. Väsyttää ihan kamalasti. Onkohan tää nyt kevätväsymystä vai mitä. Veto ihan pois.

Esikoinen oli tänään pesäpalloharjoituksissa. Nyt pitäisi hankkia pesäpallokypärä. Ilman sitä saa harjoitella mutta ei pelata. Niin. Heinäkuussa on iso pesäpalloleiri tuossa naapurikaupungissa, tulee yli 100 joukkuetta. Ja pelejä on muutenkin kuulemma joka viikko. Onhan se turvallista kypärän kanssa. Kohta alkaa olla kiitettävä kokoelma eri lajien kypäriä. Eihän ne mahdu edes mihinkään...Jonkun pitäisi keksiä semmoinen yleispätevä kypärä mikä kävisi lajiin kuin lajiin.

Sunnuntaisen tapahtuman jälkeen se mies oli soittanut sen pojan (joka heitti sen muovijutun auton alle) koululle ja rehtori oli sanonut että asia ei kuulu koululle. Miksiköhän mies ei soittanut pojan vanhemmille?

Kuopuksella oli tänään lääkärintarkastus koululla. Mies iltavuorolaisena oli mukana. Pojalla ei ole paino noussut ollenkaan vuodessa. Pituutta on kyllä tullut lisää. Pitää kuulemma asiaa tarkkailla. Muutamiin housuihin on kyllä pitänyt laittaa vyö...Että olen minä huomannut asian. Kuopus on melko huono syömään. Mutta isänsä on vartaloltaan tuommoinen laiheliini että taitaa tulla poika isäänsä. Esikoinen taas muistuttaa veljeäni (isääni). On rotevampaa tekoa.

Mulla on muuten tänään synttärit! Pojat mankuivat täytekakkua mutta sanoin asiaa harkitsevani viikonloppuna. Jäätelökakun ostin Lidlistä. Herkuttelimme sillä saunan jälkeen.

Töissä ankeaa. Tekisi mieli häipyä koko paikasta. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa. Olisi kiva olla kesä kotona poikien kanssa. Ottaisi kaikki loman rahana. Kyllä sillä kesän eläisi...Mulla iskee joka kevät samat aatokset. No, loma koittaa reilun seitsemän viikon päästä!