Joo, niinhän täällä on ollut. Yksi siideri, yksi vodkapaukku ja cokista on menny perheessä. Simaa ei meillä juo kukaan muu paitsi minä jos sitä on saatavilla. Taidanpa huomenna ostaa torilta pullon itsetehtyä simaa jonkun järjestön pöydästä.

Illalla oltiin pyörälenkillä Eskarin kanssa. Poika löysi paljon mielenkiintoista. Vierasvenesatamassa oli pojan niminen laiva. Hassua muuten, yleensähän laivoilla on naisten nimet...Kuntopolulla poika kysyi "onko tämän kuntopolun nimi oikeasti kuntopolku?"

Esikoinen katsoi tuon Zorro-elokuvan ja nyt silmät sikkurallaan pesee hampaitaan. Oli illalla kolme tuntia metikössä softista kavereiden kanssa. Esikoisella on päällään luurankoyöpaita joka alkaa olla liian pieni. Housujen puntit hassun ylhäällä. No, kesähän se on tulossa.

Tehtiin muuten illalla pizzaa. Laitoin pöydälle ainekset valmiiksi ja pojat tekivät mieleisensä. Kivaa hommaa ja kukin saa mieleisensä. Eskari on perinteisellä jauheliha-kinkku linjalla, Esikoinen on erikoistunut tonnikala-katkarapu-herkkusieni-jauhelihapizzaan. Mulle kelpaa kaikki. Miehelle tehtiin sekoitus kaikesta. Hyvin upposi sekin.

Tänään on väri tarttunut ulkona kasvoihin ja käsivarsiin. Olen kyllä varsinainen auringonpalvoja. Mulla on psoriasis ja iho tykkää auringosta. Halpaa hoitoa.