On ollut joo, koko päivän on satanut. Illalla vähän selkeni.

Käytiinkin poikien kanssa kierroksilla paikallisissa kaupoissa. Ei saa kyllä kovin suurta kierrosta tehtyä, sen verran vähän noita kauppoja on tällä kylällä...Tuolla halpakaupasssa oli levyjä halvalla. Ja juuri kun olen etsinyt tuota Lauri Tähkää & Elonkerjuuta. Sain neljällä eurolla Maailma on renki cd:n. Ihanaa. Pojat ostivat Sonata Arcticaa ja Kotiteollisuutta. Nekin vaan neljällä eurolla. Sitten ostin itselleni Remeksen dekkarin. Halvalla tietenkin.

Esikoisen piti eilen mennä jo Harry Potterin leffaa katsomaan. Kaverin vanhempien piti hoitaa reissu. Ja vielä lupasivat maksaa koko  reissun. Mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Kiva kun ensin puhutaan ja luvataan...No näin sadepäivän kunniaksi päätin että minä lähden poikia käyttämään. Sitten muodostui ongelmaksi että mihinkäs Kuopus menee. Ikäraja elokuvassa on 11v.  Vanhemman kanssa saa mennä 9-vuotias mukaan. No, meidän Kuopus oli tänään sitten 9v. Isoveli stailasi pikkuveljen. Farkut ja huppari eikä lippistä...

Itse leffa yllätti. Meillähän on kaikki Harry Potterit mutta kokonaan niistä en ole mitään katsonut. Osan sieltä toisen täältä. Leffahan oli ok. Ensin ajattelin että hohhoijaa...Mutta jotenkin se leffa veti puoleensa,  se tuli katsottua tosi kiinteästi. Jotenkin melkein loppui kesken...2,5 tuntia meni todella nopeasti. Kuopuskin jaksoi hyvin. Eikä se nyt niin pelottava ollut. Onhan Kuopus kotona katsonut noita Pottereita. Esikoinen taas joka on lukenut kirjan sanoi että niin paljon oli hyviä kohtauksia jätetty pois itse elokuvasta. Näinhän se aina on kun on ensin lukenut kirjan ja sitten katsoo leffan.

Kotona on paikat melkoisen karmeassa kunnossa. Siivota pitäisi. No ehkä huomenna.