389329.jpg

Tämmöisellä iloisella kakulla juhlistettiin 12-vuotispäivää. Vielä on vähän kakkua jäljellä.

Lauantaina käytiin kaupungissa ja parin kaupan jälkeen Eskoinen löysi hupparin johon äitikin oli tyytyväinen:

389332.jpg

Poika sanoi tänään että pitää ostaa vähän kalliimpaa pesuainetta. Täh? Niin, ettei huppari mene pilalle....Ei mulla ole ollut tapanani pilata vaatteita pesussa. Tiedä sitten mistä tuo lause tuli. Tyytyväinen olen siitä ettei poika pidä itsestäänselvyytenä sitä että ostetaan "vähän kalliimpaa" vaatetta. Mies ei voinut ymmärtää miten pojan huppari voi maksaa 60 euroa. Onhan se kallis. Se on syntymäpäivälahja.

Lauantaina vielä siivottiin ja sitten tuli pojalle yövieras ja juhlittiin synttäreitä. Mulla on vaan kovin flunssainen olo. Kuumetta ei ole mutta muutoin.

Pomo laittoi viestiä että työntekijä joka oli lauantaina töissä ei tule huomenna. No, kiva ettei lauantaina sairastunut...Sain pitää sen vapaapäivän. Eli huomenna on ainakin kaksi saikkarilla. Kiirus päivä siis tulossa. Koko viikko onkin päivävuoroa. Miehellä iltavuoroviikko.

Pojat ovat olleet tänään kiitettävästi ulkona. Ihanaa kun pakkaset laskivat! Välillä tuntui ettei saa olla "yksin ja rauhassa" ollenkaan kotona kun aina oli pakkasta ja pojat sisällä. Kyllä minäkin vähän ulkoilin. Pojat olivat mäessä lumilaudan ja kelkan kanssa. Sitä lajia onkin melko vähän harrastettu tänä talvena.

Esikoinen kertoi menevänsä  koulun hiihtokilpailuihin. Ei tarvitse olla tunnilla...Onhan sekin syy tietenkin. Kuopus ei osallistu. Ennen oli aina pakko osallsitua hiihtokilpailuihin. Hyvä ettei nykyään. Voi monelta into lopahtaa.