Tänään töissä oli jo melkein normaali päivä. Pomonkin kanssa tuli puhuttua ja sydäntä purettua, työasioista meinaan. Kyllä se taas tästä. Maanantaina palaa kaima lomalta ja se on hyvä juttu.

Pojat on molemmat kavereidensa kanssa ulkona. Ensin lähti Esikoinen ja Kuopus jäi tänne ihmettelemään mitä tekisi. Sitten soi ovikello ja J tuli hakemaan ulos: lähdetkö crossailemaan? Ja poikahan lähti. Hih, en pannut yhtään vastaan...Kuopuksen uudesta pyörästä on renkaat jo melkein sileinä. Jarruttavat asfaltilla niin eihän ne kauaa kestä. Mies valittelee aina asiasta. Mutta eihän nuo 7-8-vuotiaat aja pyörällä niin kuin aikuiset. Ei. Se on kaikkea muuta.

Illalla maksoin laskuja, tai siis yritin mutta ei onnistunut. Mulla oli ihan oikea tunnusluku mitä se kone pyysi mutta lista oli väärä...Jonkin aikaa sitten siis vaihdoin sen salasanalistan ja vanhan säilytin kun siinä oli jotakin "tärkeää" laitettuna muistiin. Unenpöpperössä sittten sattui vaan se vanha lista käsiin. Piti sitten ihan pankissa käydä lista avaamassa. Kokeilin sitä heti pankissa eikä toiminut vieläkään mutta nyt on aivan uusi lista joka toimii ja pääsen rahoista eroon kun maksan nuo laskut.