Kuopus nukahti vasta, Esikoinen tekee läksyjä. Joo, ihan totta! Kun huomenna meidän lento on illalla-yöllä niin sanoin että tänään saa valvoa niin myöhään kun jokainen vaan haluaa. Nukutaan sitten aamulla myöhään niin saadaan heti tämä lomarytmi päälle.

Viimehetken tohinoita. Mies tajusi ettei hänellä ole matkalaukkua. Minun passi oli hukassa mutta löytyi. Kaikenlaista, pientä. Kuuluu kuvioon. Huomenna pitää ostaa särkylääkettä mukaan. Ja muistaa pakata kuumemittari...Poikien sandaalit ja lippikset on kaivamatta esille.

Sain Esikoisen shakkilapasen valmiiksi ja siitä tuli ihan susi! Se on ensinnäkin liian pieni ja sitten siitä tuli ihmeellisen suippo...Purettavahan se on. Poika totesi että jos nyt vaan tekisin sen mustan. Kai se pitää. Viikon päästä sitten.

Olen valitellut kun en ole käynyt missään pitkiin aikoihin. Siis ilman lapsia, viihteellä. Nyt sovittiin töissä että 3.2 mennään!!! Mulla on silloin lauantaina työvuoro mutta sen jälkeen jäänkin heti kaupunkiin. Ja jään kyllä töihin yöksi. Hyvä bändikin vielä esiintymässä. Laitoin jo kalenteriin päivän ylös ettei mies keksi mitään ihmeellistä siihen. Hyvä juttu.

Nyt vielä hommiin!