Kyllähän Kuopus aamulla lähti reippaana kouluun vaikka se ilta menikin huonosti. Ja tänään nukahti hyvin, ottaa vaan oman aikansa tuo kouluun tottuminen.

Esikoinen on kauan hinkunut uusia skeittikenkiä. En ole suostunut kun vanhat ovat vielä ok kunnossa. Nyt ne kengät sitten olivat -50% ja aloin harkitsemaan. Kuitenkin ne keväällä joudun ostamaan niin miksei nytkin. Sovittiin sitten niin että poika tiskaa ja tekee ruoat viikon verran ja saa käydä itse ostamassa kengät. Näin sitten eilen tapahtuikin. Nyt on pojalla uuden ADIO-merkkiset kengät kokoa 44...Just.

Eilen tiskit meni ok kuten myös tänään. Siis meillä ei ole astianpesukonetta....Tai on mutta se on rikki. Aamulla kirjoitin makaronilaatikon ohjeen selkokielellä. Kun tulin töistä oli ruoka valmiina. Vähän oli mies avustanut hommassa. Ihan hyvä ruoka. Nyt illalla poika laittoi herneet likoamaan ja keittää huomenna keiton. Halusi itse ehdottomasti tehdä hernekeittoa, lempiruokaansa. Hyvä diili sanoisin.

Mutta mulla on tapana kirjoittaa ykkönen näin: 7 eli siis toihan on seiska...Mä aina teen siihen ton lenkin. No kuitenkin ohjeessa luki että tunti uunissa niin poika luki aamulla että seitsemän tuntia....Tarkensin kyllä vähän. Sama juttu kun kummipoika täytti 11-vuotta ja luki meidän korttia. Sanoi vaan että en mä nyt vielä seitsemääkymmentäseitsemää täytä...Pitää ton ekaluokkalaisen kanssa harjotella nyt numerot ees oikein kirjoittamaan.

Pomo järkytti tänään hakevansa yhtä sijaisuutta joka kestäisi vuoden. Hakisi sitten virkavapaata. Eli mä sit olisin "isopomo". En oikein tiedä miten suhtautua. Toisaalta ihan kiva toisaalta ei. Itse kun suunnittelin tämän osittaisen hoitovapaan jatkamista. Se ei kyllä sitten onnistuisi. Katotaan miten käy.

Eilen neuloin taas illalla sohvalla niin käsi on taas kipeänä. En uskalla tänään edes katsoa tuohon käsityökoriin. Ei kehtaa jäädä sairaslomallekkaan...