Viime yönä kuulin kun Eskari meni vessaan. Jäin ihmettelemään miksi hän paperia vetää rullasta niin paljon, mahatauti ajattelin ja raahauduin vessaan. No ei, verta tuli pojalta nenästä todella runsaasti. Näitä leppäallergian mukavia puolia. Esikoisella kanssa tukkoinen olo. Sitten aamuyöstä naapurin koirat aloittivat vinkumisensa. En tiedä minkälaiset työvuorot naapureille on muuttunut mutta kun väki lähtee 04.00 niin koirat vinkuu, vinkuu ja ulisee. Sitten kun meidänpuolelta kuuluu esim. vessasta ääniä niin ulina vaan yltyy. Todella rasittavaa.

Käytiin Eskarin kanssa kaupassa ja sorruin ostamaan kuulapyssyn. Esikoisellahan on semmoinen vähän kalliimpi kuula-ase ja nyt Eskari sai semmoisen halvan version. Mutta kyllä oli poika tohkeissaan. Kuulat ei kyllä (onneksi) siitä kovin kovaa lennä.

Eskarissa oli tänään juhlat vapun kunniaksi ja pukeutuakkin sai. Pojasta tuli metsästäjä! Esikoisen vanhoista vaatteista löytyi maastokuvioisia senverran että kyllä poika ihan metsästäjältä näytti. Kyllä meiltä olisi löytynyt Batman-asukin mutta Eskari ei sitä halunnut.

Hieno homma kun on kolme vapaapäivää. Tänään saatiin takapiha haravoitua ja osa etupihasta. Homma jatkunee.

Töissä rasittavaa. Yksi työntekijä valitti liioista iltavuoroista. Minä olen esittänyt toivomuksen etten tekisi iltavuoroja miehen iltavuoroviikolla. Hoitojärjestelyt Eskarin osalta on vähän hankala järjestää. Mutta muina viikkoina voin tehdä sitten enemmän niitä iltoja. Esimies nähtävästi lätkäsee nyt ne illat sitten tasasesti kaikille. Just. Tämä työntekijä oli puhumatta pari päivää ja sitten häneltä kysyttiin Mikä vaivaa?. Pitää varmaan minunkin heittäytyä puhumattomaksi. Tuskin auttaa. Tosiasiahan on että perheessä pitäisi toisella vanhemmalla olla ns. säännöllinen työ ilman mitään vuorotyötä. Menee niin kamalan hankalaksi välillä järjestellä hoitopaikkaa. Mutta meillä nyt ei ole. Olen toki etsinyt päivätöitä ilman viikonlopputöitä mutta eihän niitä täältä löydy. Ja minä onneton olen vielä sitä osittaista hoitovapaatakin hinkuamassa. No ei surra nyt. Mutta pettynyt olen esimieheen jos näin käy.

Mies pääsikin tänään hakemaan Eskarin kotiin joten minulle jäi hyvää aikaa käydä yksin kaupungissa kaupoilla. Sotkasta hain ilmapallot pojille. Moneen vuoteen ei olla edes ostettu. Mutta nyt on kaksi Batman-palloa katossa killumassa. Pojille ostin myös uudet tyynyt. Yöllä kun  peittelin Eskarin vessakäynnin jälkeen niin kauhistelin pojan tyynyä. Ja vessaan ostin uudet käsipyyhkeet. Kyllä nyt passaa!