Niin miksiköhän sitä pitää nousta ylös viideltä vapaapäivänä? Kysyn vaan. Mutta kun ei nukuttanut niin mikäs siinä sitten. Tekisi mieli tehdä kaikenlaista mutta kun noi muut nukkuu...Että tässä sitä sitten kökötetään.

Ja se on nyt sitten vapaata. 17 päivää poissa töistä!

Illalla oltiin siellä kirkossa. Tänään pojilla on koulua kello 9-11. Hakevat todistukset ja syövät. Käyn hakemassa pojat autolla kotiin kun kummallakkin on isoja kantamuksia. Toisella kenkäteline ja toisella avaruusalus. Huh huh.

Siivouksen suhteen olen laatinut hienon strategian: tänään järjestellään ja huomenna tehdään itse työ. Tavaroita on nimittäin vähän siellä ja täällä. Poikien huoneesta pitää järjestellä muutamat laatikot ja heittää tavaraa suoraan roskiin. Kaikkia kivoja mäkkärin yllätysleluja sunmuuta sälää. Tänään paketoin muutaman lahjan ja muutama pitää vielä hankkia. Sunnuntaina lähdetään sitten reissuun.

Eilen oli jouluruoka töissä. Kyllähän sen söi. Valmiista eineksistä kasattu ateria. Eihän ne ravintolassa itse ala pottuja kuorimaan. Ei ole henkilökuntaa.

Tallennettuja ohjelmia on suhteellisen paljon että niidenkin katselemiseen pitää varata aikaa. Huh huh, miten tämän kaiken ehtii tekemään?

Jaahas, miehellä soi herätyskello, kello on 6.12...