No tulipas oikeen persoonallinen otsikko.

Mun perehdytettävä oli kipeenä. Oksennustauti. Jee. Olisikin huippu aloittaa loma sairastamalla. No, me näemme sitten heinäkuussa. Hän tulee seuraavan kerran töihin lauantaina.

Niin, lauantai. Meillä on silloin päättäjäiset koulussa. Kello 8 kirkossa. Muistan että viimeksi valitin. Mutta valitan vieläkin. Siis kello 8 LAUANTAI AAMUNA kirkkoon. Hyvä aloitus lomalle. Mukavaa herätellä poikia. Mennään kyllä autolla ja viimeminuutilla. Se onkin sitten ensimmäinen kerta kun molemmat pojat on siellä alhaalla istumassa. Mä menen aina sinne ylös että näkisinkin jotain. Joo. Voi olla ensi keväänä haikeaa kun Esikoinen on kutosella. Siellä lauletaan aina kutosluokkalaisille joku laulu minkä sanat menee jotenkin: onneaa toivotetaan....No, olipas hyvin selitetty. Mutta se on kamalan liikuttava laulu. (Virsi?) Ja kyllähän tuo suvivirsikin aina liikuttaa.

Olen kirjoitellut niistä Esikoisen tyttöasioista. Pitkään onkin ollut melko rauhallista tuolla saralla. Mutta nyt on taas jonkinmoinen loppurutistus siinäkin asiassa. Lauantaina olisi kotibileet tuon tytön luona. Luvan olen jo antanut lupauksella että kylille ei saa mennä. On meinaan rauhaton viikonloppu kun isommat koululaiset "juhlivat". Rikottuja olutpulloja sunmuuta roinaa löytyy sitten pitkinpoikin pitäjää "juhlien" jäljiltä.