Aamulla pojat nukkuivat senverran myöhään että minun oli jo pakko nousta. Mutta kun Eskari meni vessaan niin minä kömmin takaisin sänkyyn. Ja kyllä, kortit ja lahjat olivat ihania.

Käytiin syömässä ravintolassa koko poppoo. Kyllä oli paikat täynnä! Paikallislehdessä oli neljän ravintolan ilmoitukset Äitienpäivälounaasta. Menimme ensimmäiseen paikkaan joka oli tupaten täynnä. Sitten lähdimme kauempana olevaan kesäravintolaan jonne mahduimme ilman pöytävarausta, ulos tosin katoksen alle. Ei liian lämmin ollut. Eskari söi perunamuussia ja tomaattia. Esikoinen kyllä löysi mieleistä syötävää.

Nyt ei Esikoisella ole kavereita, kaikki ovat JOSSAKIN. Tylsää.

Minä innostuin siivoamaan yhen kaapin. Se on sellainen ikuisuusprojekti. Kaappiin tulee laitettua aina kaikki mitä ei raaski heittää pois, kortit yms. Sain kokoon yhden pahvilaatikon jonka vien varaston hyllylle. Roskiinkin kyllä löysin yhden muovikassin verran tavaraa.

Ehdottelin miehelle että hän lähtisi poikien kanssa käymään helatorstai-viikonloppuna anoppinsa luona. Nyt riippuu työvuoroista miten reissu onnistuu. Ajattelin itse viettää laadukasta aikaa yksin kotona...