Kuopus tuli kotiin väsyneenä ja nälkäisenä, mahaan ihan sattui. Sitten se ruoka ei maistunutkaan. Maha vaan on kipeä. Nyt poika nukkuu sohvalla...Mittasin kuumeen mutta ei ole lämpöä. Kaverihan oli alkuviikosta siinä mahataudissa. Että semmoista. Ihanaa kun koulut alkaa ja samalla pöpöt alkaa taas kiertämään. Jippii!!! Katsotaan nyt mitä tuo on. Töissä kiirus päivä huomenna. Mutta ei mahda mitään. Kyllä minä kotiin jään jos pojasta ei ole kouluun menijäksi.

Kuopuksen luokalle tuli uusi poika ja muutti aivan tuohon meidän naapuriin. On vielä samassa ryhmässä ja kulkee kävellen kouluun joten oikein hieno juttu. Mutta se poika muuttaa huomenna pois! Samaan paikkaan mistä tänne tuli. Aika nopeaa. Kaksi viikkoa uutta koulua ja sitten taas muutto. Mutta eihän sitä toisten perheiden asioita ja tilanteita tiedä. Kuopus vaan kovin harmissaan.

Esikoinen oli innoissaan koulusta tultuaan kun oli saksantunti yläasteella!!! Kuulemma luokat ovat erimallisia niin että kaikki "joutuvat" istumaan paljon lähempänä opettajaa. Sitä ollaan nyt niin isoa että. Välitunnilla oli kuulemma TOSI hienoa.

Keväällähän Esikoisella oli luokan tyttöjen kanssa säpinää. Tilanne oli kesällä rauhallinen mutta nyt taas kännykkä piippaa tekstaria sunmuuta. Yes. Poika kävi illalla omasta aloitteestaan suihkussa. Yes. Tytöt saavat ihmeitä aikaan.