On ollut on. Vettä sataa ja silleen. Ei ole oikein edes huomannut päivää, on niin hämärää ollut.

Kuopuksen kanssa käytiin uimassa. Johonkinhan ne energiat on kulutettava. Ei siinä mitään, oli ihan mukavaa. Lapsiperheitä oli vaan paljon, luonnollisesti.

Veljen kanssa vaihdeltiin tekstiviestit. Ei voi sanoa että oltaisiin paljon yhteyksissä. Yleensä hän tähänaikaan vuodesta kysyy että mitä pojille lahjaksi. Kun sattuu molempien kummisetä olemaan...Ja kun mennään sinnepäin aattona niin lahjat on sitten yleensä vähän isompia...jostain syystä.

Huoli painaa. Olen kirjoitellut niistä labrakokeista, ei ole arvot olleet oikein kohdallaan leikkauksen jälkeen. Ei ole vieläkään. Tiistaina lääkäri. Maha oireilee. Se on jotenkin outo. Ei ole kipua mutta outoja tuntemuksia yläosassa vatsaa, oikealla puolella. Siellä ihan kuin liikkuu jokin...Jos menen kyykkyyn niin jokin on tiellä. Uinti ei onnistunut ollenkaan. Sängystä kun nousee siihen kohtaan tuntuu. Luulosairas kai. Ei, kyllä siellä jotakin on. Ja nyt iho kutisee...Maksaoireitahan nuo taitaa olla. Katsotaan. Netti vaan vihonviimeinen kun tuota tietoa sitten löytyy. Eikä ole ketään kenen kanssa puhua. Tai ei halua.

Töitä yhdeksän päivää ennen pitkää lomaa. Pojilla kymmenen päivää koulua.