Sitä tässä rupesin ihmettelemään. Ei ole oikein tullut tänne kirjoteltua.

Töissä oli yllätys yllätys tosi kiire viikko. Ja porukka niin epäsopuista että. Sanoisin vaan että minun mielestä töissä työasiat pitää hoitaa. Työkaverin kanssa ei tarvitse olla kaveri. Minun ei tarvitse nähdä niitä vapaalla mutta töissä hommat pitää sujua. Jos kaksi työntekijää on riidoissa keskenään niin se vaan valitettavasti vaikuttaa kaikkiin. Joskus tuntuu että meno on kuin ala-asteella. No, onneksi on nyt vapaata, perjantaina ja lauantaina iltavuoroon.

Viikonloppuna käytiin kaupungissa ostoksilla kun oli lauantaina sadepäivä. Kirpputorillakin pyörähdettiin. Esikoinen löysi pari vanhaa Aku Ankan taskukirjaa ja minä löysin ristipistopakkauksen kolmella eurolla! Illalla käytiin vielä uimassa, tuntui että energiaa oli pojilla vaikka kuinka. Onneksi eilen oli kaunis ilma ja oltiinkin ulkona reippaasti.

Pojat koulussa. Kohta mennään miehen kanssa katsomaan taloa. Pitäisi vähän "kartoittaa" mitä halutaan ennen kuin suunnittelija aloittaa työnsä. Otan kameran mukaan, saadaan kivoja kuvia muistoksi mikä on ollut lähtötilanne remontissa.

Illalla vanhempainilta. Onneksi sattui vapaapäivä. Hirmu myöhään ilmoittavat niistä, tästäkin tuli lappu viimeviikolla. Kun on vuorotöissä niin välillä niiden vuorojen vaihtaminen on todella hankalaa lähes mahdotonta.

Nyt liikkeelle!