Eihän se tikkien poisto sattunut ollenkaan, ei ei. Haava näytti oikein hyvältä. Mutta sitten mahassa on reikä mistä se dreeniputki meni sisälle. Se reikä on ongelmallisempi, pitää vielä huomenna mennä näyttämään sitä sairaanhoitajalle. Muutenkin tämä omahoitaja varoitteli kamalasti että pitää ottaa rauhallisesti ettei tule takapakkia.

Mieskin poikkesi. Anoppi kuulemma huolissaan että pärjäänkö minä. Sanoin että pärjään.

Eilen käytiin illalla poikien kanssa kirjastossa ja kaupassa. Toinen kantoi kirjaston korin ja toinen kauppakassin. Hyvää palvelua minulla. No, lainasin kirjastosta DVD:n:

Paha-maa.jpg Melko pahasta maasta kyllä kertoi. Koskettava ja liikuttava. Itkin kahteen otteeseen mikä on melko harvinaista. Olen todella huono katsomaan elokuvia, jos on vähänkin huono jätän sen kesken. Mutta tämä oli pakko katsoa. Suosittelen!

Kuopuksella oli vanhempainvartti viime viikolla ja mies oli siellä. Se oli sovittu jo aikaisemmin, ennen minun sairaalakeikkaani että mies menee sinne kun oli niin ihmeelliseen aikaan...No kuitenkin. Ope kertoi että pojalla on käsiala parantunut mikä on kyllä huomattu kotonakin. Suositteli kirjan lukemista vähintään 15min joka päivä. Siis että poika itse lukee. Ei nyt ihan päivittäin ole toteutunut mutta yritetään. Minä luen iltasadun päivittäin ja välillä muutenkin ääneen. Mauri Kunnaksen kirjat on meidän molempien suosikkeja. Tunnilla välillä "ilmeilee" kaverin kanssa. Siis eivät pidä meteliä mutta keskittyminen häiriintyy. Joo. Puhuttiin siitäkin. Ja sitten ei pidä tekstiilikäsitöistä. Mies kertoi että maalla on kova rakentelemaan, käyttää vasaraa ja sahaa ja se kuulemma sitten selittääkin asian.

Jos menisi pitkälleen vähäksi aikaa. Kohta pojat tulee koulusta.