Eli esikoisen kanssa on tosiaankin asiaa tänään "pohdittu". Perjantaina minulle selvisi että poika on huristellut pyörällään ilman kypärää, koulussakin. Kerroin että pyörä ei liiku minnekkään jos se kypärä ei päähän satu. Tänään pyörä ei kyllä olekkaan liikkunut. Huomenna minulla on iltavuoro niin olen aamulla täällä tarkastamassa mistä se kypärä löytyy. Itse olen kyllä huonona esimerkkinä. Onneksi poika ei ole sitä asiaa minulta tivannut. Vielä. Eskarin kanssa käytiin kevään ensimmäisellä pyörälenkillä. Voi sitä vauhdinhurmaa!

Virpojia ei sitten käynyt ollenkaan. Saatin syödä itse kaikki kymmenen Kinderiä!!! Pojat halusivat niitä jalkapalloukkoja Kindereistä. Vaikeatahan se on päälläpäin sanoa mistä niitä löytyy. Esikoinen keksi keinon, kokeili magneetilla munien päältä...Homma muuten toimi!

Virpomassa käytiin Ukin ja Mummon luona. Naapureita ei tänäkään vuonna ilahdutettu...Taitaa olla toinen vuosi kun esikoinen ei enään suostu noidaksi pukeutumaan. Ja eskaria ei saa yksin liikkeelle.

Uusi viikko taas alkamassa. 4 päivää pääsiäiseen ja "lomaan". Mies tuossa totesikin että kun niin hehkutan meidän reissua niin joku vielä sairastuu. Niinkin voi tietenkin käydä mutta ei nyt surra etukäteen.