Viikonloppu taas ohi. Sadellut on mutta uloilemaan on päästy, että pientä taukoa niissä sadekuuroissa on ollut.

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa tänä syksynä uimahallissa. Mutta kyllä se on kallista. Yksi aikuinen ja kaksi lasta = 20,50. Just. Eikä toi halli mikään kylpylä ole. Iso liukumäki ja poreamme löytyy. Mutta kyllä sitä kylpylä-nimellä kutsutaan. Usein menemmekin naapurikuntaa uimaan mutta sitten tulee aina ne matkat päälle...Eli jos jotain muuta asiaa on kaupoille tms. yhdistetään siihen uinti usein. Ensimmäisen kerran Kuopus kirmaili uimahallissa suhteellisen vapaasti. Näköyhteyttä yritin pitää mutta muuten annoin palaa. Uimataito on kehittynyt tänä kesänä siihenmalliin että kai se on vaan luotettava. Mutta kahdestaan en noita poikia vielä päästä. Ehkä sitten ensi talvena.

Uimahallissa mietitytti/ihmetytti kaksi asiaa: miksi kaikki ei käy suihkussa ennen altaaseen menoa? Usein naiset joilla on hiukset laitettu oikein viimosen päälle. Älytöntä. Sitten usein näkee semmosia parikymppisiä pareja jotka pussailee ja lääppii toisiaan. Kateellisen puhetta, tiedetään. Mutta kuitenkin.

Käsityörintamalta uutta. Eilen aloin tekemään Esikoiselle lapasia. Viime talvena tein semmosia hapsutumppuja ( seitsemän veljestä ja tango fani) ja niitä oli nyt tilauksessa uudet. Sanoin siinä vartta neuloessani että oisko nää hienot rannekkeet? Pojat innostuivat ja tein sitten niitä kolmet. Ei, poikien määrä ei ole kasvanut eikä mieskään semmoista tahtonut. Esikoisen kaveri oli vaan kylässä. Pitää laittaa kuvia niistä jossakin vaiheessa.

Tiistaina sitten töihin. Neljän päivän työviikko. Ihan kiva mennä. Kuopus ei ole samaa mieltä. Hän haluaa äidin kotiin ihan kokonaan. Esikoinen on toista mieltä. Mieskään ei ole pistänyt hanttiin että ruoka on aina valmiina sunmuuta. Mutta näin nyt on.