Talvipäivää täällä vietetty tänään. Pakkasta kymmenisen astetta ja aurinko paistoi. Luntakin noin 20 cm. Ihana keli!

Kuopus on ollut innokkaana ulkona. Luistelemassakin käytiin. Minä tosin en vielä tänään luistellut, omat luistimeni oli ulkovarastossa ja olivat n i i n  kylmät että en niitä tohtinut jalkaani laittaa. Kun tietenkin kiire oli sinne jäälle. Jotenkin tuntui hassulta etsiä itsellekkin pitkät alushousut ja villasukat...Kyllä aina sandaalit laittaa paljaisiin jalkoihin melko nopeasti.

Mutta nyt jotain matkasta:

352757.jpg

Tämä maisema oli rannalla kun otin aurinkoa. Hiekkaa, hiekkaa...Ja tuuli oli melko kova. Että sitten sitä hiekkaa löytyi jokapaikasta. Siis JOKA paikasta.

352755.jpg

Pojilla ei käynyt aika pitkiksi. Tuon minun auringonottopaikkani takana oli iso hiekkadyyni jota pitkin pojat nousivat ylös ja laskivat alas. Tyhjä muovipussi oli kiva leikkiväline (pallo unohtui aina hotelliin). Nimittäin se lähti tuulen mukana lentelemään ja pojat perässä...

352779.jpg

Ja sitten uimaan! Ja sitten takaisin hiekkaan ja kohta piti tulla takasin uimaan kun hiekka tarttui jokapaikkaan. Siinä kului kivuttomasti muutama tunti.

Yhtenä päivänä kävimme Sioux Cityssä mikä oli tuommoinen Villin Lännen kaupunki. Siellä on joskus kuvattu westernelokuvia. Mahtava paikka!

352766.jpg

Tuossa tuommoinen otos sieltä. Se oli kanjonin pohjalla eli ympäristö oli oikein otollinen. Siellä oli esityksiä ja minä sain melkein joka kuvaan tuon yhden miehen...

352767.jpg

Kuva ei ehkä ole paras. Mutta oli oikein ilo silmälle...Minuun aina vetoaa mustat farkut ja bootsit. Ja pieni parransänki.

Kuten tuolta matkaltakin jo kerroin Kuopus oli yhden päivän lievässä kuumeessa. Vieläkin nenä vuotaa, toivotaan ettei nyt tule mitään jälkitautia. Esikoinen sairastui tuolla Villin Lännen kaupungissa. Maha oli kipeä ja voimat poissa. Nukkui sitten 15.00- aamuun asti. Yöllä kävi syömässä pari leipää. Että se oli semmoinen pikamahatauti, onneksi.

Tänne olikin tullut oikein kunnon talvi silläaikaa! Auto oli kokonaan 20cm lumen peitossa. Hieno homma, parempi sää kun lähtiessä.