No niin, kotona taas. Pehmeä lasku minulla arkeen, kaksi pitämätöntä lomapäivää "pakko" pitää pois. Eli torstaina vasta töihin, sopii kyllä oikein hyvin.

Eilen oltiin tosiaan Serenassa. Viimeksi käytiin siellä kaksi vuotta sitten. Ja nyt äiti sai olla vähän "vapaammin". Siirtyä penkiltä toiselle altaiden aina vaihtuessa. Eskari meni Villinvirran kaksi kertaa vaikka jännitti kamalasti. Esikoinen uskaltautui siihen mäkeen missä nopeus nousee 40km/h. Mukava päivä. Illalla väsytti vaan ihan kamalasi varsinkin minua. En jaksanut tehdä käsitöitä tai täytellä ristikoita.Makasin vaan sängyssä ja katsoin telkkaa. Oikein totaalista hermolomaa.

Kotimatkalla takapenkin älämölö yltyi niin kovaksi että pysäytin taukopaikalle auton ja komensin pojat ulos. Sovinnon kun tekisivät niin matka jatkuisi. Kuortissa siirsin Eskarin etupenkille mikä rauhoitti loppumatkan. Eskari nukahti ja Esikoinen luki loppumatkan.

Kotona oltiin 10min niin Esikoinen lähti jo kavereiden kanssa. Eskari oli vähän pitempään sisällä. Mutta sitten huomasi kuinka paljon lumi oli sulanut takapihalta ja se oli sitten menoa se. Tähän vuodenaikaan huomaa tosiaan kuinka pitkä maa Suomi on. Helsingissä ei paljon lunta näkynyt mutta kyllä meillä vielä riittää!

Mies lähti yövuoroon.

Ja nyt meikäläinen lähtee OMAAN sänkyyn. Ei sen puoleen, hotellissa oli erinomainen sänky jossa kyllä kelpasi nukkua.