Joo, Kuopus heräsi aamulla kuumeessa. Kurkku kipeenä, nenä vuotaa ja kuumetta. Ei kun soittorumba päälle. Ensin tekstiviesti opettajalle ja sitten pomolle. Sitten soitto terveyskeskukseen josta pitää hakea sl-lappu. Semmosta. Käydään sairaanhoitajan juttusilla 12.15. Sitten vielä soitan pomolle. Ei sitten muuta kuin sairastetaan. Mullakin on pää kipeenä sillain "oudosti". Liekö flunssa tulossa mullekkin.

Huomenna olisi yksi tärkeä palaveri töissä klo 13. Sinne yritän mennä. Esikoinen pääseee koulusta juuri kello 13 että ei tarvitsisi pojan kauan olla yksin kotona. Pitää katsoa minkälainen olo huomenna pojalla on.

Nyt on videoissa Ville Vallaton. Mehua menee mutta ei ruokaa. Mulla on vastuullinen tehtävä vaihtaa videokasettia ja täyttää mehumukia.

Piparkakkutalon katto putosi toissayönä lattialle. Nyt on pojat käyneet napsimassa siitä palasia. Ei ole enään  mitään kaunista katsottavaa. Niinkauan kun se oli ehjänä niin antoivat sen olla rauhassa. Uutta ei kyllä tehdä.

Esikoisella on joulunäytelmässä oikein luonnerooli: tietokonetonttu. Alussa poika oli vastaan koko näytelmään. MINÄ en osallistu siihen MINÄ en kyllä mitään näyttele. Taisi opettaja vetää oikeasta narusta. Koulusta ei vaan löydy mitään vaatetta pojalle, ovat kaikki liian pieniä. Pitää kotoa katsoa tontulle sopivat vaatteet.