Tänään soittivat ja pyysivät työhaastatteluun. Yes. Ehdin jo ajatella vaikka mitä. Ensi viikolla torstaina. Otankin Esikoisen mukaan, odottakoon autossa haastattelun ajan. Käydään sitten kaupoilla ja syömässä samalla reissulla. Kun kerran ihan kaupunkiin mennään.

Posti toi ilmoituksen lomasta joka meille oli "myönnetty". Psoriasisliiton kautta hain perhelomaa, minulle ja pojille. Hieno homma, elokuussa vietetään vajaa viikko rivitalossa meren läheisyydessä. Lomaohjelmakin tuli, kovasti riittää puuhaa joka päivälle. Kaksi vuotta olimme vastaavalla lomalla ja mukavaa oli.

Huomenna järjestetään täällä ulkoilmakonsertti jonne on tarkoitus suunnata. Toivotaan että säät suosii. Kuunnellaan nurmikolla hyvää musiikkia. Eskaria ei kuulemma kiinnosta se musiikki mutta leikkipaikka ja jäätelö on ok. Esikoinen menee aamupäivällä pelaamaan tennistä ja tulee sieltä sitten mukaan menoihin.

Eräässä tuttavaperheessämme on poika, 3v. Äiti ajattelee kamalasti mitä pojalle voi kertoa. Ja täytyy kyllä sanoa että ihmettelen. Poika ei tiedä että se tyttö joka aina välillä (pari kertaa vuodessa) heillä vierailee on hänen siskonsa. Isän edellisestä avioliitosta. Poika ei tiedä että hänen mummonsa kuoli, asiaa ei vaan kerrota hänelle eikä oteta mukaan hautajaisiin. Mummoa poika on nähnyt pari kertaa vuodessa. Äiti ajattelee että ei halua tuottaa pojalle surua tai ylimääräisiä ajatuksia...En vaan ymmärrä. Mutta kukin tavallaan.