On ollut meillä. No aamusta kyllä oli puuhaa. Kävin sairaalassa siinä magneettitutkimuksessa. Ensin piti juoda lasillinen semmoista tököttiä. Se mietitytti kovasti koska aikaisemmista kokemuksista on muistissa sen verran että se on kamalaa...No ei ollut, tuli itseasiassa salmiakkikossu mieleen...Sitten vaan putkeen. En saanut kuunnella cd-levyä minkä vein mukanani. Mulla oli luurit korvissa ja hoitaja antoi sitä kautta ohjeita: keuhkot täyteen ilmaan, pidätä hengitystä, saat hengittää. Että siellä piti oikein ajatellakkin. Nukuttamaan kyllä rupesi. Mikäs siinä. Maanantaina lekuri soittaa tuloksista. SE jännittää.

Sitten kaupan kautta kotiin. Ostin valmista pizzaa ja lightti limua. Herkuteltiin Esikoisen kanssa. Kuopus oli isänsä kanssa maalla, serkkuja oli tullut kyläilemään. Sitten katsottiin telkkaa, kaikki viikon nauhoitukset. Kuopus tuli kotiin kaikki vaattet märkinä. Jatkettiin telkan tuijotusta: Veljet oli kaikkien suosikki. Tulee maanantaisin klo 20 kolmoselta. Suosittelen!

Nyt pakotin Esikoisen pihalle: vie roskat...Kuopus rakentelee legoilla ja kohta mennään saunaan. Sitten tulee Turhapuro. Kyllä ihminen tarvitsee tämmöisiä löysiä päiviä, ehdottomasti!