Iltavuoro töissä. Siinähän tuo meni.

Kun tulin töistä huomasin heti että kotona oli leivottu. Mies oli kyllästynyt kun margariinipaketti oli lojunut keittiön työpöydällä pari päivää...Oli sitten tehnyt pari tiikerikakkua. Harvinaista. Mukavaa.

Kuopus oli saanut antibioottikuurin siihen märkärupeen. Toivottavasti tehoaa eikä nyt kamalasti leviäisi. Esikoinen "lievästi" paniikissa että se tulee hänellekkin.

Tätä osittaista hoitovapaata on nyt pari viikkoa nautittu. Ihan mukavaa. Perjantaina olisi ensimmäinen tilipäivä. Silloin voi olla ettei ole mukavaa. Katsotaan. Nyt tuntuu siltä että haluan jatkaa tätä "vapaata". Mutta riippuu paljon työnantajasta.

Kuopuksella on oma kännykkä ja nyt kun reviiri on laajentunut kuljettaa sitä mukanaan. Mutta tuo näppäinlukko tuntuu aina unohtuvan. Vaikka automaattisesti pitäisikin päälle mennä. Tänäänkin puhelin soi kun olin töissä, Kuopuksen puhelin siellä itsekseen soitteli. Kiva oli töissä kuunnella kun hän  kaverinsa kanssa touhusi...

Yöllä tuli nukuttua tosi huonosti ja nyt kyllä väsyttää. Että untenmaille. Jos vaan vähän katsoisi Big Brotheria. Ai niin, ihmettelen kovasti miksi leffa Kivinen ja Soranen lähetettiin tänään klo 20.00!!! Juuri semmonen kuva mitä meillä pojat katsoisivat. Oli vähän työlästä saada Kuopus petiin ajoissa...