Muuten kiitoksia kaikille jotka ovat kommentoineet tätä juttua!! Olenkin miettinyt että miksi kukaan ei kommentoi mitään....tai ainakin melko vähän on tullut palautetta. Sitten olen pohtinut että miksi pidän blogia. Kyllähän tämä on itselle jonkinlaista terapiaa. Selkiyttää monia ajatuksia. Ja jäähän tästä dokumenttia. Jos minusta joskus tulee isoäiti niin lykkään pojille tän koko jutun. Tai sitten en.

Mies lähti Kuopuksen kanssa reissuun. Tulivat kotiin 20.30 ja 21.10 poika nukkui sikeästi. Hyvin oli reissu mennyt. 3-vuotias serkkupoikakin taisi olla mielissään vierailusta. Esikoinen soitti Ukille ja kysyi voisiko tulla töihin....Rahapula pojalla. No oli 2,5 h siirtänyt polttopuita kottikärryillä ulkoa varastoon.Vesisateessa. Ukki maksoi 30 euroa ja taisi olla tyytyväinen. Mutta vielä olisi parin illan urakka edessä. Esikoinen on kuulemma oikein innokkaasti menossa ensiviikollakin hommiin. Mutta kyllä väsytti poikaa ja selkä tuntui olevan vähän kipeä. Esikoinen on vielä samanlainen kuin minun isäni. Kun on töitä niin ne tehdään ja sitten pidetään taukoa. Ukki ja Mummo olivat houkutelleet poikaa tauolle huonolla menestyksellä.

Huomenna iltavuoro. Ja lauantaina töitä. Kuopus menee silloin vuorostaan Ukin ja Mummon luo. Ovathan nuo pojat kahdestaankin olleet mutta ehkä kuitenkin parempi noin. Ja huomenna Esikoinen menee yökylään kaverille. Sehän tietää aina sitä että seuraavana päivänä ollaan sitten väsyneitä=kiukkuisia. Siihen ei tarvita pikkuveljeä ärsyttämään.

Ja vielä lopuksi: mä sain veronpalautusta 955 euroa!!! JEE!!! Mähän aina itse nostan veroprosenttia. Teen vähän semmosta pakkosäästämistä. Kun se muuten on niin vaikeeta. Tulee vielä oikein hyvää aikaan. Joulu tulossa ja reissu pitää maksaa. JEE!!! Hassua muuten kun olin monta vuotta kotona niin joka vuosi piti maksaa takaisin. Nyt kun oon töissä tulee aina palautusta. Ne on ne vähennykset ne.