Jaaha, voisi kai jo sanoa että ulkokausi on virallisesti tänään alkanut. Kun tulin töistä 18.30 Eskari tutki takapihalla hämähäkkejä ja koppakuoriaisia eikä millään olisi tullut sisälle. Esikoinen oli kavereidensa kanssa läheisessä metsässä softista. Soitti 19.00 että voisiko tulla vasta 21.00 sisälle, ei saanut lupaa. Lohdutin että huomenna on perjantai ja voi olla vähän myöhempään ulkona.

Töissä laitoin lomatoivomukseni listalle. Aloittaisin heinäkuun viimeinen päivä. Eli siihenhän on vielä melko paljon aikaa. Kesä on meillä kiireistä aikaa töissä, saa huhkia oikein kunnolla. Kesäloman haluan elokuussa lähinnä tuon koulun aloituksen takia. Siinä jää kaksi viikkoa aikaa lomailla poikien kanssa ja sitten kaksi viikkoa aloitella koulua. Osittaista hoitovapaata harkitsen edelleen, esimies ei tosiaankaan ollut kovin ihastunut ajatuksesta. Saa nähkä miten käy. Työnantajahan pystyy eväämään koko ajatuksen jos hoitovapaan katsotaan haittaavan työntekoa liiaksi. Tai ainakin niin minä sen tulkitsin. Luulisi kyllä että aina niitä tekijöitä löytyy.

Ennen töihin menoa kiertelin kaupoissa, ostin 24 rullaa vessapaperia ja uuden maton vessaan. Oikein vessahankintoja tänään.

Mutta nyt vessaan ja nukkumaan.