Unohdin kertoa mitä Eskari löysi viimeviikolla kun aukaisi hiekkalaatikolta pressun pois pitkästä aikaa:

120690.jpg

Murkut olivat pesänrakennuspuuhassa vanhan skeittilaudan päällä. Tässä vaiheessa kun kuva otettiin munia on vähän tuossa laudalla. Alussa koko lauta oli niitä melkein täynnä. Kyllä tuli murkuille kiire kun siirsivät munat parempaan paikkaan.

Arvasin miten kävi. Töistä soittivat ja kävin kaksi tuntia ahertamassa. Samapa tuo. Lauantaina väsyi yksi työntekijä ja tänään toinen. Helle todellakin uuvuttaa. Mutta mikäs tässä. Ajattelin sunnuntailisiä ja syksyistä vapaata. Onneksi olen yksin kotona...

Soittelin miehelle jo ihmetellen missä ovat. Olivat käyneet vielä kyläilemässä ennen lähtöä ja ovat vasta yhdeksän paikkeilla kotona. Minä kun ajattelin mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna menen jo 06.00 töihin jos vaan jaksan nousta ylös. Mutta jos ukot kotiutuvat vasta noin myöhään niin rauhoittuminen tapahtuu vasta myöhään...Katsotaan.

Hassua mutta tuntuu että olisi flunssa tulossa. Kuka tällä kelillä flunssasta kärsii? Eilen illalla aivastelin kamalasti ja nyt on kurkku kipeä. Jos tuo lievä stressi töissä nyt vaikuttaa näin? Ei olisi ollenkaan varaa sairastua. Pitää lääkitä nyt itseään kaikinkeinoin.

Keitin pottuja ja tein makkarakastikkeen. Keitin myös riisipuuron. Jälkkäriksi tuoreita mansikoita. Itse en jaksa odottaa paria tuntia vaan menen syömään NYT.