On olllut joo tässä pari tuntia. Kuopus tuli koulusta ja lähti kaverille. Kaveri tuli meille. Esikoisen juoksua kävin katsomassa, ei tullut mitallia mutta poika oli päiväänsä tyytyväinen. Motiivina taitaa olla pois koululuokasta. No, sallittakoon. Esikoinen tuli kaverinsa kanssa meille ja nyt lähtivät sählyyn. Kyllä saa kaksi poikaakin ja muutama kaveri aikaan melskettä. Naapureille voimia, kyllä me tästä pois muutetaan...

Nyt pitää soittaa Kuopuksen kännykkään että kaverin pitää lähteä kotiin. Ei ollut kelloa pojalla ja kännykästä ei kuulemma osaa aikaa katsoa.             Tehtävä suoritettu. Ovat leikkipuistossa.

Meillä on taas tänäänkin väsyneitä poikia. Kuopus oli kävellyt päivällä urheilukentälle ja takaisin + tavalliset koulumatkat. Siitähän tulee jo kävelyä yli kuusi kilometriä. Tänään kun käydään saunassa niin ei paljon tarvitse poikia houkutella sänkyyn. Uskon. Toivon.

Mies kävi viime viikolla paikallisella optikolla. Siellä oli kiire ja myyjä pyysi tulemaan ensi viikolla...Mies on käynyt samalla optikolla koko ikänsä...Eilen kävi taas ja nyt ei ollut lomaketta. Pyysi tulemaan ensi viikolla. Mies miettii pitäikikö vaihtaa liikettä. Suosittelin lämpimästi.