Tänään oikein pelästyin kun ajelin töistä kotiin että miten ajatuksissaan sitä tuolla autolla ajelee. Tuttu reitti mitä on monta vuotta ajanut. Sitä on paljon tarkkaavaisempi kun on reissussa ja reitti on oudompi. Jos jotain yllättävää tapahtuu? Ehtiikö reagoida. Tänään tosin hain Kuopuksen rakennuksilta ja ajoin toista reittiä niin piti vähän keskittyä paremmin.

Töissä eräs työkaveri miettii irtisanoutumista. On tosin sijainen että välttämättä työsuhde ei kamalan kauaa jatkuisi. Ei hyvä juttu. Ei millään tahtoisi päästää mukavaa ja taitavaa ihmistä pois. Mutta toisaalta ymmärtää asian hänen puoleltaan.

Syy selvisi miksi olen ollut niin väsynyt. Aamulla heräsin kurkku kipeänä. Tässä ei nyt kyllä ehdi mitään flunssia sairastamaan! No kunhan ei tule kuumetta eikä tartu poikiin.

Huomenna lähden kyllä töistä heti kun vain kehtaan. Tai siis joudan. Melko paljon vielä puuhaa. Vaatteet on kyllä katsottuna valmiiksi mutta aina sitä on jotakin muistettavaa. Olimme Israelissa kun Esikoinen oli vajaa 2v. Suunnittelin silloin pakkaamisen todella tarkasti. Merkitsin paperille mitä otetaan mukaan mihinkin kassiin. No, silloin piti huolehtia vaipoista sunmuista. Mulla on vielä tallella se paperi, hauskaa luettavaa.