323489.jpg

Siinä nyt lupaamani kuva. Lankana Novitan seitsemän veljestä ja tuo pääkallo Liisa langasta, akryylilanka. Pikkusen tuo pääkallo vetää puoleen jos toiseenkin mutta käyttäjä on hyvin tyytyväinen mikä lienee tärkeintä. Huomenna heti kouluun! Pääkallon ohjeen katsoin Novitan lehdestä, pikkuisen mallia vaan suurentelin. Seuraavaksi sitten Esikoiselle lapaset. Kokonaan mustat. Yritin ehdottaa jotain kuviota tai raitaa. Tai edes punainen peukalo mutta ei kun ei. Värillä ei väliä kunhan on mustaa. Ovat vaan niin tylsät neuloa. Mutta tilaus on tilaus.

Kuopuksen kanssa kävimme tänään jälkipuuhissa. Meinaan keräämässä raketteja. No, poika keräsi ja minä ulkoilin. Eli nyt on ovemme ulkopuolella neljä muovikassillista ammuttuja raketteja...Eli keräsimme niitä enemmän pois kun ammuimme. Hyvä saldo! Ovat meinaan kamalan näköisiä roskia tuolla luonnossa. Esikoinenkin toi kotiin repussaan kaikki "omat" roskansa. Hyvin mennyt oppi perille tuossa suhteessa.

Eilen ei meillä nakit uponneet ollenkaan vaikka olin ison paketin niitä varannut. Nyt sitten teinkin nakkimunakasta ja huomiselle päivälle jo keiton valmiiksi. Kuopus otti taidekuvia digikameralla ja kokeili videotoimintoa. Tuli sitten keittiöön kuvaamaan ja siitä tuli sitten kokkiohjelma. Kamalan näköistä katsottavaa...Kun kuvaaja on tuommoinen lyhyempi kaveri niin kamera on juuri tuossa minun mahani kohdalla...Huh huh.Ei, en ole tehnyt mitään lupauksia mutta aihetta kyllä lienee.

Telkassa Turhapuro. Ei iske minuun mutta väsyneet ukot makaa sohvalla. Elokuvan jälkeen saunaan. Toivottavasti Kuopus sammahtaa viimeistään kymmeneltä mutta pelkään pahinta. Arkea pukkaa!