Ekaluokkalaisella olikin tänään rento aamu. Meno vasta kymmeneksi. Ehti laittaa jo autoleikin käyntiin. Oikein nautti olostaan. Muistutin vielä viikonlopusta mikä saikin hymyn irtoamaan kasvoille.

Koulunpihalle asti saattelin. Yhtä matkaa tuli luokkakaveri (tuttu jo eskarista) ja sitten sanoinkin 5min ennen kellon soittoa että äiti lähtee nyt. EI. Mutta kyllä mä vaan lähdin. Raaka äiti. Totuttelua totuttelua. Matkalla olikin pojan kanssa puhetta että kohta äidillä alkaa työt ja sitten en enään voi joka aamu saatella. Mutta kyllä hän hyvissä mielin sinne pihalle loppujenlopuksi jäi, vilkutti vielä perään. Vastaan menen taas astetta lähemmäksi kotia, kyllä se tästä.

Huomaa että vitosluokkalaisella on huomattavasti enemmän nyt läksyjä. Oli oikein lukuläksy historiasta. Poika sanoikin eilen että huomenna (pe) hän tekeekin läksyt HETI että saa viikonlopun ottaa rennosti. Ja minkä kun olen sitä hokenut neljä vuotta...

Laitoin passihakemukset pojille tänään. Viimeistä päivää kun ne vielä saa kymmeneksi vuodeksi. Kuopuksella ei olekkaan ollut passia ja Esikoisen passi vanhenee muutenkin syksyllä. Hyvä ettei jäänyt viimetippaan...Jos sitä risteilyä suunnittelisi seuraavaksi Viroon.

Nyt sitä alkaa tottumaan tähän rytmiin. Että pojat kouluun ja päivä kotona ja silleen. Tähän voisi vaikka tottua. No, pari viikkoa tätä vielä. Pomon piti laittaa tällä viikolla viestiä uusista työvuoroista loman jälkeen.