Joo, onneksi. Vapaa viikonloppu edessä niin mikäs tässä on ollessa.

Jouluvalot laitettiin takapihalle. Lampuista paloi noin 25%, pitää joulun jälkeen ostaa alennusmyynnistä uudet, kyllä ne nyt vähän tuolla näkyy. Keittiön verhot laitoin pesuun, huomenna sitten punaista tilalle.

Esikoisen kaveri yökylässä (taas). Mikäs siinä, sujui ilta suhteellisen rauhallisesti. Mies tuli juuri iltavuorosta kotiin.

Kuopus heräsi aamulla 7.00 vaikka oli kymmeneen meno. Se on katsokaas tuo joulukalenteri ihmeellinen vekotin! Parempi kuin herätyskello. Pitäisikös kehitellä tammikalenteri?

Uudet työvuorolistat tuli ja mulla tosiaan on 11 päivän vapaa. 12 päivää pyysin että melko hyvin kävi. Jääpähän muutama vapaa kevätkaudellekkin. Muutenkin tuo vuoden alku on väljää kun vuosiloma on viikolla 3. Kuopus tänään jo kyselikin siitä lentokoneesta ja miten siellä käydään vessassa. Melko lähellä on reissu!

Tänään kuulin töissä työkaverilta oikein positiivista palautetta, se oli mukavaa.  Pomo ei oikein harrasta tuota POSITIIVISTA palautetta. Sehän on niin jos ei kuule mitään niin se on tulkittavissa hyväksi asiaksi.

Esikoisella oli tänään saksan kokeet ja kirja oli jäänyt kouluun. Onneksi on tämä netti. Käytiin sitten WSOY:n sivuilla ja sieltä löytyi tehtäviä. Hyvä juttu. Oli kuulemma helpot kokeet. Vielä on muutamat kokeet ennen joulua.

Olen aina ollut innokas lukija mutta jotenkin se on jäänyt. Viikolla kun käytiin kirjastossa lainasin yhden dekkarin ja tänään sain sen luettua. Nyt pitää ryhdistäytyä ja lukea säännöllisemmin. En muistanutkaan miten mukavaa puuhaa se on. Nyt kun vapaat on tulossa pitää lukemista hakea. Onhan noita kirjoja hylly väärällään. Mies aina niistä marmattaa. Vievät (kuulemma) tilaa niin kamalasti.

Joululahjat on kummilapsille jo melkein valmiina, osa itse tehtynä ja osa ostettuna. Mulla on tapana haalia niitä pitkin vuotta. Kaveri aina naureskelee kun saatan kesällä ostaa joululahjoja! Mutta omille pojille on lahjat hankkimatta. Mutta kartoitusta olen asian suhteen tehnyt, siis tiedän mitä hankkia.