Mielenkiintoinen päivä taas ilmojenkin puolesta. On satanut vaikka mitä ja melkein koko päivän. Kuopuksen pakotin pihalle aamupäivällä, lähti sitten pyörälenkille. Iltapäivällä tuli onneksi kaveri jonka kanssa viihyivät siellä vähän pitempään. Nyt kuuntelevat suljettujen ovien takana Ari Koivusta.

Esikoinen on ollut kavereidensa luona, käynyt välillä tankkaamassa kotona. Ulkonakin on ollut päätellen kuraisista vaatteista.

Eilen käytiin kaupungissa ostoksilla. Minä ostin ruokaa ja löysin lopultakin sopivan seinäkalenterin. No, käytiin kyllä syömässäkin ABC:lla. Kuopus osti raketteja ja pleikkapelin. Esikoinen raketteja ja farkut. Nyt on pojalla "ensimmäiset oikeat" farkut kuten hän asian ilmaisi. Ostettu siis farkkuliikkeestä eikä mistään Prismasta tai Seppälästä kuten aikaisemmat. Maksoivat 59 euroa ja poika maksoi ne itse. On tyytyväinen, on. Minä ostin syksyllä Seppälästä vitosen farkut hänelle, kyllähän nämä kalliimmat farkut ovat eittämättä komeamman näköiset. Mutta se hinta...

Aamulla kävin labrassa verikokeissa taas kerran. Lähetettä odotellaan sinne isoon sairaalaan.

Ruoaksi tein toiveiden mukaan makaronia ja jauhelihakastiketta. Kaupasta ostin rosollia ja lanttulaatikkkoa kun olivat NIIN edullisesti. Minä tykkään. Kinkkua en nyt kyllä ostanut vaikka sen olisi saanutkin -50% alennuksella.

Meillä valvotaan ja nukutaan myöhään. Minäkin herään vasta 8.30 ja pojat tuntia myöhemmin, Esikoinen nukkuisi vielä pitempääkin. Lomaa.