No alkaa jo olla. Tylsää. Poikien huoneessa tehtiin suursiivousta. Minä yritin aina poikien selän takana laittaa roskapussiin kaikkia "tärkeitä" juttuja. Muutaman kerran Kuopus kävi niitä ottamassa pois sieltä  pussista. Mm. kiviä ja linnunsulkia. Pitää jatkaa hommaa kun herrat eivät ole paikalla.

Esikoinen teki tänään lähempää tuttavuutta poliisin kanssa. Meni sählyyn pyörällä. Paikallislehdessä on toitotettu sitä miten poliisit tarkkailevat pyöräilijöitä ja sakottavat jos ei ole lamppua. No, pojalla oli taskulamppu ja kypärää ei ollut. Ei tullut sakkoja vaikka oli juuri sen lampun sammuttanut ennen poliisin pysäyttämistä kun olivat jo siinä koulun portilla. Ennen pojan lähtöä pakotin hänen sen lampun ottamaan. Pojan omasta pyörästä puhkesi kumi ja kypärä meni toissapäivänä rikki. Ihantosi. Mitäköhän se poliisi ajatteli kun poika kertoi. Sanoin vielä että en aijo maksaa sitä sakkoa 20 euroa. Poika totesi olevansa alle 15 vuotias. Mistä se tietää että vanhemmat on vastuussa??? Sanoinkin että maksan kyllä laskun mutta rahat perin häneltä. Koulussa pojalla oli pikkuveljen kypärä mutta se on pipon kanssa pieni. Eli ostoslista kasvaa yhdellä pyöräkypärällä. Toivottavasti kanssakäyminen poliisin kanssa ei toistu kamalan usein...

Talviautoilusta vielä. Jäätyneet ovet on kivoja! Osaan ja kykenen jäätyneen lukon avaamaan mutta kun koko ovi on jäässä olen avuton. Maanantaina oli kiva hulabaloo kun hiustenkuivaimella sulatettiin ovea. Mä haluun uuden auton ja lämpimän autotallin mistä on sisäänkäynti talon sisälle. Kiitos.

En jaksa katsoa BB:tä. Tai ei huvita. Mies on ihan tyytyväinen.

Niin tuosta ostoslistasta. Talvikenkiä siis kahdet kappaleet ja pyöräkypärä. Esikoiselle luistimet ja uusi jääkiekkokypärä jos mies ei saa korjattua entisen kiinnitysruuvvia (vai mikä se on...) Esikoinen mainitsi myös uudesta jääkiekkomailasta ja -hanskoista. Ei ole kyllä hankintalistan yläpäässä. Ja sukset vielä Esikoiselle. Just. Kiva hankkia bonusta!

Öitä!