Töissä tuli tänään oltua. Ja huomennakin, saan sitten keskiviikon vapaaksi. Yksi vuoden kiireisimpiä aikoja meillä, koitetaan kestää.

Pomon kanssa tuli se asia selvitettyä perjantaina. Siinä oli paljon väärinymmärryksiä sunmuuta sekamelskaa. Meillä on töissä kolme kaimaa...Maanantaina on palaveri jossa pitäisi selvittää asioita. Ei nyt liity tähän mun episodiin. Yleensähän kukaan ei avaaa suutaan. Tai sitten aina se yksi sama. Katsotaan.

Kuopus on himoinnut yhtä autoa kaupasta jo jonkin aikaa. En ole suostunut (vieläkään). Nyt hän ehdotti että ostaa sen omilla rahoillaan ja säästää jouluun. Melko reilua sanoisin. Käyvät sen nyt huomenna ostamassa ja poika paketoi sen ja avaa aattona. Hienoa kun lapset ostavat jo itse lahjansa!

Esikoisen kaveri yökylässä. Viime yön olivat pojan isän luona. Vaihtelua elämään.

Onnea Sinulle lukija joka sait juuri vauvan!! Teillä on komea veljessarja koossa!!

Esikoinen sai matikan kokeista 10-. Ei lukenut yhtään. Illalla kun pakkasi reppuaan totesi vain ettei olisikaan voinut lukea kun kirja oli koulussa. Kyllähän minä patistan kokeisiin lukemaan mutta matikka on eri asia. Jos sitä ymmärtää niin sitä ymmärtää. Ei ole tullut äitiinsä. Kuopuskin sai 30/30 matikan testistä ja oli onnellinen. Aikoinaan päätin että opettelen itsekkin tuota matikkaa poikien kanssa mutta kyllä tuo vitosen matikka jo osaltaan menee mulla yli. Ekaluokkalaisen kanssa vielä pärjään. Ei se mitään. Ekaluokkalaisella on tapana että jos tarkastaa laskut siihen laitetaan omat nimikirjaimet että ope ei sitten enään tarkasta sitä oikeellisuutta niissä laskuissa. Mies oli laittanut oman puumerkkinsä ja siellä oli useampi pluslasku väärin...

Väsyttää. Eli on parasta mennä nukkumaan. Pojat vielä valvoo. Kuopus nukkuu nyt meidän makkarissa varasängyssä. Pitää varoa etten pimeässä törmää. Mies saa jäädä patistelemaan kaveruksia nukkumaan.