Flunssa tuli ja meni. Taisi olla sellainen pikaflunssa. Sopii hyvin. Eilen olin kyllä illalla tosi väsynyt. Nukahdin melkein sohvalle brittiperjantaita katsoessani. Se on harvinaista, en muista että olisin koskaan sohvalle nukahtanut. Mutta nyt siis melkein.

Serkku soitteli ja kertoi olevansa NIIN rakastunut. Ihanaa. Nyt viikonloppuna tapaa ensimmäisen kerran miehen lapsia. Jännitti kovasti. HEH HEH. Ennen jännitettiin vanhempien tapaamista nyt kun ikää on jo karttunut jännitetään lasten tapaamista....

Kindermunia ostin työreissulla kymmenen kappaletta. Jos sattuisi virpojia käymään huomenna. Viime vuonna oli ensimmäinen vuosi pitkään aikaan kun ei soinut ovikello ollenkaan. Pojat odottavat jännityksellä saavatko munat itselleen. Lupasivat suklaat äidille kunhan saavat yllätykset itse. Sopii.

Huomenna voisi vaihtaa keittiöön verhot. Ja pestä ikkunat. Ja pyykätä pitää ja järjestellä vähän paikkoja. Poikien huoneessa oli tänään(kin) kamala siivo. Yleensä kun minä olen töissä ja mies lasten kanssa niin paikat on kuin räjäytyksen jäljiltä.

Lisäsin sivulaskurin tänään. Osasinpas!

Neljä päivää pääsiäislomaan.Pomon kanssa keskusteltiin perjantaina tulevasta osittaisesta hoitovapaasta ja siitä olisiko se miten hankala toteuttaa käytännössä. Kun on kiire ja kun on vähän väkeä töissä ja kun ja kun. Mutta kyllä se taitaa luonnistua. Sitähän saa hakea maksimissaan sinne asti kun toinen luokka loppuu, heinäkuun loppuun asti. Jos kehtaisi sinne asti? Mikäs ettei. On kai sitä muutakin elämää kuin työ. On kai. ON. Taloudellisesti tietenkin ei ole järkevää.  Mutta mikäpä olisi.