Joo, töissä meinaan. Ja eilen satoi rakeita ja räntää!! Mulla lomaan neljä viikkoa. Ei kannata vielä talvikamppeita pestä varastoon, niitä voi vielä tarvita.

Kuopuksella on yökoulu josta tuli toissapäivänä tieto. Ja arvatkaapas vaan jännittääkö poika! On kyllä menossa sinne mutta kovasti se mietityttää. Menevät koululle 17.30 illalla ja kotiin heidät haetaan sitten aamulla 8.30. Pyysin vapaapäivän tuolle hakupäivälle, sattuukin sopivasti juuri ennen Helatorstaita. Kuopus on ollut yhden yön anopin luona yötä, silloinkin isänsä lähti sieltä illalla yhdeksän maissa pois...Että kamalasti kokemusta yökyläilystä ei ole. Esikoinen oli ekaluokkalaisena ollut jo monen kaverin luona yötä.

Meillä on yökylässä Esikoisen kaveri, nukkuvat vielä.

Eilen kun olin jo lähtenyt töistä pomo laittoi viestiä että palkanlaskennassa ovat vähän mokanneet ja maksaneet koko kuukauden palkan kerralla. Meillähän on tili kaksi kertaa kuussa. Että jos maksaisin osan takaisin niin ei sitten tulisi seuraavana nollatiliä...Oishan tuo kiva palkankorotus. Katsotaan sitten maanantaina mitä teen. Tyhmää rahoja siirreellä edestakaisin.

Eilen kävin kirpparilla tuhlaamassa 0.80 senttiä. Ostin neljä tennispalloa. Vähän käytettyjä...Ja niitähän meillä kuluu.