Rankka päivä töissä. Helle vaikuttaa selvästi työtehoon. Tuntuu että ei jaksa mitään, ajatuskaan ei luista kun on hiki ja kuuma. Mutta kyllä se syksy ja sateet ja kylmä tulee. Ja loma.

Esikoinen soitti juuri äsken. Olivat käyneet uimassa Minun Lapsuuteni Uimarannalla. Poika oli hypännyt joltain telineeltä ja oli innoissaan. Kysyi että olenko minä siitä hypännyt. Lapsena siellä oli semmonen puinen 3-kerroksinen hyppytorni joka on kyllä purettu aikapäiviä sitten. Enkä hypännyt siitä lapsena. En ole koskaan pitänyt hyppimisestä veteen. Enkä tykkää sukeltamisesta. Ihan vaan pinnalla mielellään.

Hassua oli lähteä töistä kun ei ollut "kiire" kotiin. Normaalisti sitä tulee kiiruusti kotio ja miettii mitä ruokaa tänään laittaisi ja pitääkö pestä pyykkiä ja mitä ohjelmaa illalla. Nyt oli rauhallisen rento kotimatka kaupoilla käyden. Eikä kotona tunnu liian hiljaiselta ainakaan vielä. Olen ehkä niin väsynyt että nyt tämä yksinolo tuli oikein sopivaan kohtaan.

Meitin posti siirtyi heinäkuun alusta Siwaan. En yhtään laita pahakseni. Nyt ei tarvitse niin tarkkaan katsoa postin aikatauluja kun Siwahan on auki melkein aina. Tänään kävin ruokia ostamassa sieltä ja samalla hoidin postiasiani. Kätevää sanoisin.

Huomennakin lievästi sanottuna rankka työpäivä tiedossa. Sanottaisiko vaikka että kerma juhlii ja työläiset tekee töitä. TEKEE töitä todellakin. Mutta ollaan onnellisia ja kiitollisia että on työpaikka jne.