Väsyttävä päivä takana. Viime yö teki päivästä väsyttävän. Esikoinen ei saanut allergialtaan nukuttua, pyöri ja kieri, kävi vessassa, kävi niistämässä. Tuli lopulta viereeni nukkumaan, mies yövuorossa. Laitoin silmille kostutetun talouspaperin mikä kuulemma helpotti oloa. Minä en saanut nukuttua kun poika nukahti, kuuntelin että hengittääkö vielä. Senverrran vaikealta tuo hengitys kuulosti.

Poika jäi kotiin nukkumaan ja minä töihin. Kun soittelin aamulla hänelle niin olo oli huono. Varasin sitten päivystäjälle ajan vaikka olihan meillä keskiviikoksi jo aika varattuna. Onneksi varasin sen ajan, mies käytti pojan terveyskeskuksessa ja korva oli tulehtunut! Kuulemma melko yleistä kun allergiassa on kova nuha, siis K O V A nuha. Lääkkeitä saatiin nyt oikein roppakaupalla. Aamulla nenäsuihketta, silmätippoja, antibiootti ja tavallinen allergialääke. Illalla antibiootti, silmätipat ja kahta eri allergialääkettä. Apteekkiin meni 80 euroa! No, toivottavasti tehoaa. Poika nukahti ja sanoi että tuntuu hyvältä. No tämän päivän on ollut kokonaan sisällä mutta tietenkin lääkkeetkin jo vaikuttaa.

Tänään soittivat Sävelradiosta että olin voittanut lippuja kylpylään. Hieno homma, kesäloman yhteydessä viimestään tulee ne käytettyä.

Huomenna vapaapäivä, hieno homma.