Sadepäivähän se taitaa taas tulla. Satakoon, en viitsi surra sitä asiaa.

Työt jo alkaa kummittelemaan mielessä. Näin yksi yö aivan kummallista unta töistä. Uudet työvuorot sain pomolta ja ensi viikolla sitten kuusi työvuoroa putkeen, yksi vapaa ja sitten taas viisi vuoroa töitä. Että ei kuulosta mitenkään pehmeältä laskulta. Ja talo täynnä porukkaa joten saa laittaa menemään oikein kunnolla. Tänään heräsin kun tuli tekstiviesti. Kännykkää etin vähän aikaa, oli kassissa. No töistähän se oli. Tuli muuttuneet ovikoodin numerosarjat...Pomo varmaan laittanut kaikille työntekijöille samalla kertaa. Olisi lomalla olijat voinut säästää vielä tuolta tiedolta...

Olen kirjoitellut niistä avoimista työpaikoista mutta ei nyt tullut niitä haettua. On se hankalaa meikäläisen ajaa aamulla ja illalla yli 100 kilometriä töihin. Jatketaan etsintää.

Illalla olin Esikoisen pelissä kaupungissa. Yksi poika oli kyytiläisenä autossa. Vaikka koko päivän satoi vettä niin pelin ajan oli taukoa!! Hävisivät. Tänään pitäisi olla kotipeli. Säävaraus.

Esikoisen kanssa katsottiin netistä pesäpalloleirin ohjelmaa. Herätys aamulla 7.00...poika sitten kysyikin voisiko leirin vielä perua? Ei voi ei.