Joo, pitää vähän hehkuttaa että tultiin reilun tunnin hiihtolenkiltä juuri.

Aamulla lähdettiin poikien kanssa kaupunkiin hiihtovarusteita hankkimaan. Kierreltiin muutama kauppa. Prismasta sitten ostettiin kaikki, 242 euroa. Apua! Mutta kyllähän meillä pojat hiihtää muutenkin kuin koulussa. Kuntoladulle on matkaa 100m. Minä pysyin Kuopuksen matkassa ihan hyvin. Esikoinen meni luistelutyylillä jossain kaukana edessä. Kuopukselle ostin semmoisen paketin mihin kuului kaikki: sukset, monot ja sauvat. Isoveljen vanhat sukset olisivat käyneet kyllä mutta jos olisi ostanut monot ja sauvat erikseen ei hintaeroa jäänyt kuin 10 euroa verrattuna tuohon pakettiin. Esikoiselle ostettiin sukset ja sauvat, vanhat monot menevät ainakin vielä tämän talven.

No, Kuopuksen luistelukypärän löysin kirpparilta eurolla!!

Esikoisella oli eilen vaativa tehtävä. Luokkakaveri oli koulussa satuttanut päänsä ja aivotärähdystä epäilivät. Pojan äidillä oli pakollinen meno illalla ja Esikoinen lähti kaverille seuraksi jos poika vaikka pyörtyisi...No ei ollut pyörtynyt. Esikoinen jäi sinne sitten yöksikin.

Täällä alkaa muuten ensi viikolla hiihtokoulu ja Kuopusta olen sinne houkutellut. Ei ole innostunut. Katsotaan sitten. Siellä olisi vanhemmille voiteluvinkkejä (suksiin siis) ja vähän kiinnostaisi.