Niin, uusi pohja sivuilleni muuten täältä!

Aamulla Esikoinen pomppasi kiireellä sängystä ja kertoi että oli pieraissut ja olikin sitten tullut varren kanssa...Että semmoista. Maha kipeänä. Ei kouluun. Nyt iltaa kohden nousi vielä kuume että ei huomennakaan kouluun. Esikoisen ajatelma: "On hyvä ettei tule oksennusta, pyllyllä ei meinaan ole makuaistia..." Minua nauratti kovasti. Sekin että hän käytti sanaa pylly eikä perse. Minusta perse ei kuullosta mukavalta ainakaan poikien suusta sanottuna.

Kuopuksen kanssa taas läksyistä riitelyä. Nimittäin ei ollut tehnyt niitä heti koulusta tultua. Sitten oli kaverin kanssa ulkona. Ja niitä läksyjä oli PALJON. Siinä oli viimeviikkoisia läksyjä joita jäi tekemättä kun poika oli kipeänä eikä kukaan tuonut niitä läksyjä kotiin. Nyt annoin kovat ukaasit ja uhkasin kotiarestilla jos ei läksyjä tule ajallaan tehtyä.

Bongasin uuden avoimen työpaikan. Kunnalla on paikka auki. Työmatkaa tulisi puoli kilometriä. Pakkohan sitä on hakea. Mutta en minä sitä saa, se on varma. Kerran olen hakenut kunnalle töihin ja se haastattelu oli kamala. Suurin osa ajasta kului siihen kun utelivat kuka ja mistä. Sitten kun saivat yhdistettyä minut johonkin tuntemaansa henkilöön (mieheen..) niin saivat jo kysyttä jotain järkevääkin. Mutta siis tälläisellä pienellä paikkakunnalla tuommoiseen perusduuniin on melko vaikea päästä ilman suhteita. Näin se vaan on. Mutta jos en haastatteluun pääse olen todella loukkaantunut. Tosiasiassa olen hieman ylikoulutettu siihen paikkaan mutta vakituinen työpaikka kunnalla kävelymatkan päässä todellakin houkuttaa!

Kaima oli sitten tänään töistä pois ensimmäistä päivää. On vuorotteluvapaalla vuoden. Huoh...

Tänään oli muuten auton lasit jäässä ensimmäisen kerran tänä syksynä!! Parkkikiekolla raaputtelin...

Kuopuksen kanssa käytiin pitkästä, pitkästä aikaa kirjastossa. Esikoiselle lainasin 5 kpl elokuvia huomista varten. Tänään kävi jo aika kuulemma pitkäksi. Ehdottelin että voisi lukea perjantaina oleviin kokeisiin. No, kirja oli ainakin olohuoneen lattialla kun tulin töistä.