Tänään 12h töissä. Silleen. Aamu alkoi normaalisti .Sitten soitti iltavuorolainen ja kertoi jäävänsä sairaslomalle. Sitten siinä tuli lähetettyä pari tekstiviestiä kaikille mahdollisille "uhreille" joita kehtasi töihin pyytää. Ei käynyt kellekkään. Sitten oli pakko soittaa lomailevalle pomolle ja kertoa tilanne. Hän tuli perheensä kanssa apuun. Noloa mutta pakko mikä pakko. Lopussa oli niin väsynyt että ajatus ei luistanut ollenkaan. Jos joku olisi kysynyt nimeä olisi pitänyt vähän aikaa miettiä. Plussaa oli se että kaima oli myös töissä ja huumorin voimalle selvittiin tästäkin päivästä. Huomenna menen vähän myöhemmin töihin. Nyt on 7 päivää (!!) töitä takana ja katsotaan koska saan vapaata.

Ukot lähti reissuun. Harvoin olen siitä asiasta ollut näin iloinen...Ihanaa kun kotona ei ole ketään. Kuuntelen Lauri Tähkää turhan lujalla. Esikoinen oli yrittänyt soittaa mutta en kuullut...Hyvin oli heillä reissu mennyt ja perille olivat päässeet. Mies tulee Kuopuksen kanssa perjantaina kotiin.

Suru syrämmes on mielestön biisi!!

Kuopukselle tuli synttäreille kutsu lauantaiksi. Naamiaiset. Poika ei tykkää ideasta ollenkaan. Sanoi ettei mene ollenkaan kun ei ole mitään "hienoa" asua. Keksi tässä nyt sitten jotain. Ei käy intiaaniasu, zorropuku tai kummitusasu jotka löytyisivät kotoa. Isoveli ehdotti että olisi nudisti....Sitten keskusteltiin mitä se sana tarkoittaa. Ja sitten pikkuveli hyökkäsi isoveljen kimppuun...

Nyt menen makaamaan sohvalle ja siirryn siitä sitten sujuvasti sänkyyn.