Täällä vaan tosiaan vietellään. Mikäpäs tässä!

Esikoinen on liikkunut kaverinsa kanssa kahden tytön kanssa jotka ovat samalla luokalla koko viikonlopun. On ollut toisen tytön kotona ja minulle sanonut olevansa vaan tämän pojan luona. Mutta kyllä äiti tietää... Illalla kiusasin tahallani poikaa ja kyselin kaikkea tyhmää. Poika valehteli silmät kirkkaana mitä pojan äiti puuhasi kotona vaikka tiesin että tämä äiti ei ollut kotona....Äsken soitin ja valheet jatkui puhelimessa. Takaa kuului tyttöjen tirskuntaa. Sitten poika kertoi oikeasti missä on. Katsovat kuulemma jonkun leffan loppuun ja sitten tulee kotiin...On se niin vaikeaa. En tosiaankaan jaksa ymmärtää miksi noista tytöistä pitää valehdella. Ehkä hän jotenkin haluaa että minä en puutu noihin asioihin LIIKAA. Että tässä nyt etsitään semmoista kultaista keskitietä: pitää tietää vähän missä mennään mutta ei liikaa. Apuva!

Kuopus on ollut majapuuhissa. Eilen saivat uuden majan hienoon kuntoon kaverinsa kanssa ja kun tänään aamulla kävi siellä se oli taas hajotettu. Huh.

Huomenna on työterveyshoitajalle ja lekurille aika 10.00. Menen sitä ennen töihin pariksi tunniksi. Pitää vaan muistaa etten syö mitään kun ottavat verikokeet. Pitää laittaa iso lappu varmaan että asian muistan. Tulee tuo syöminen jotenkin niin luonnostaan...Sanoin pomolle perjantaina että pitää ottaa todella RAUHALLISESTI ma aamuna etten minä vaan pyörry. Rupeaa varmaan heikottamaan...