Juu, täällä mä surffailen netissä kuulokkeet korvilla ja kuuntelen Lauri Tähkää. Ei huonompi tapa aloittaa päivä, ei.

Pojat nukkuu.

Esikoisella mopovillitys taas huipussaan. Vielä VAJAA kolme vuotta siihen ihanuuteen. Pesäpallokentällä pyörii 15-vuotiaita poikia jotaka itsekkin pelaavat ja tulevat sitten harkkoihin mopolla. Se on Esikoisesta tosi hienoa. Eilen menin jo pettin ja poika tulee perässä hampaita pesemään ja samalla pohtimaan asiaa että mihin sen mopon voi parkkeerata jos vaikka menee kauppaan. Tai mihin sen voi laittaa tuolla parkkihallissa. Mielenkiintoista keskustelua 00.00 yöllä.

Viikonloppuna katsottiin Esikoisen kanssa noita suunnistuskisoja telkasta. Pitää sanoa että aikamoinen fani pitää olla että se ohjelma jaksoi innostaa. Maastotoimittaja Mertaranta kuiski mikkiin keskellä mettää. Telkkaruudussa näkyi valopilkahduksia otsalampuista keskellä pimeää mettää. Mä torkuin sohvalla pojan kaverina. Sitten poika tajusi että yksi sukulainenkin on siellä. Piti sitten googlettaa hänen seuransa kun en millään muistanut. Selvisi kyllä sekin asia.

Tänään jatkan tätä siivousta. Poikien huoneesta heitettiin aika suruttomasti pois tavaraa. Nyt sain ihan virallisen luvan heittää pois noita askarteluja (semmosia pahvihökötyksiä...). Aurinko paistaa, jos vaikka kävisi makkarin matotkin pesemässä.

Aluksi melkein pelkäsin tätä lomaa että miten sitä saa kotona ajan kulumaan...Yleensä kun on lomilla reissattu ahkerasti. Meneehän se näinkin. Ainoa haittapuoli on että ruoan "joutuu" ite väsäämään. Reissussa on ihana mennä valmiiseen pöytään...