aurinko.gif

Aurinkoista ja kuumaa päivää täällä(kin) on vietetty. Eilen kävin töissä ja kun tulin yöllä kotiin Kuopus nukkui ja Esikoinen ja mies olivat tulleet kotiin. Kiva nähdä poikaa taas. Porukka kasassa.

Tänään soi kello 8.00 kun oli tuo pesäpalloturnaus...Mutta ei se mitään, pojat pelasivat kaksi peliä voittaen kumpaisenkin. Todella paljon ovat pojat kehittyneet kesän aikana. Toisessa pelissä valmentajat lievästi kuumenivat. Melko rumastikkin huutelivat pojille. Ihmeellistä. Siis vastustajan valmentaja. Eikös tuo liene melko yleistä urheilupiireissä...Mutta kuitenkin on puhe E-junioreista...Leikkimielellä sitä kai on mentävä...Tai luulisin ainakin että pitemmälle päästään...

Vapaapäivä. Mainitsemisen arvoinen asia.

Esikoinen lähti kaverille. Kun on ollut niin kauan pois kotoa...Ja menee kuulemma yöksi. Ihan pakko. Niin paljon juttuja kuulemma kesken. Trampoliinillakaan ei ole ehtinyt hyppimään yhtään.

Minähän en ole kärsinyt kipeästä selästä juuri ollenkaan. Mitä nyt hartiat joskus olleet jumissa. Mutta nyt kun on töitä tullut tehtyä huomattavasti enemmän alkaa selässäkin tuntumaan. Höh. Ei tarvitsisi sitä vaivaa minulle tulla.